Paste cu file de merluciu

Postat de gurita_ta2005 in Paste
21 Oct 2015 | 3060 vizualizari
Paste cu file de merluciu

vazusem o reteta italieneasca asemanatoare,au fost foarte bune

Ingrediente

  • paste trofie liguri Barilla
  • 3 felii de merluciu(file)
  • 1/2 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • unt
  • coaja de lamaie
  • putina zeama de lamaie

Mod de preparare

Intr-o craticoara se pune apa cu sare la fiert,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pastele,pentru circa 10 minute(cat scrie pe cutie).

Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt in ulei de masline cu putin unt si usturoiul putin strivit.

Se taie bucatiile de peste,se adauga in tigaie,se pun condimentele si vinul si se lasa pana scade.

Se pune unt peste peste,zeama de lamaie,impreuna cu 2 felii de lamaie si patrunjelul tocat marunt,adaugam si pastele cand sunt gata,scurse de apa.

Se da pe razatoarea mica putina coaja de lamaie si se presara deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu file de merluciu" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste cu spanac si pui

Postat de Irina

Paste cu spanac si pui

Am fiert pastele, le-am scurs si le-am amestecat cu putin ulei pentru a nu se lipi unele de altele. Carnea de pui am taiat-o cubulete si am pus-o intr-o tigaie in ulei incins.  Am...

Citeste continuarea

Paste cu ton si dovlecel

Postat de sufletista

Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert, intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj, Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit cca 1 min...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2015, 17:40
la 21.10.2015, 17:42
la 21.10.2015, 17:44
la 21.10.2015, 17:46
Tot ce e cu pește e bun pentru mine!
la 21.10.2015, 17:53
mery

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking