Paste cu fructe de mare si somon
Postat de Sylvia in Paste 21 Ian 2014 | 8029 vizualizari
De cate ori sunt in criza de timp si trebuie sa prepar ceva in 10 minute ma gandesc mereu la fructe de mare si la paste sau orez cu fierbere rapida, e pur si simplu rapid si delicios.
In reteta aceasta vroiam sa testez un alt fel de sos gen pesto acela facut din ierburi aromate, ulei de masline, cativa muguri de pin si ….o felie de paine uscata macinata mai grosier. Vazusem undeva paste cu miez de paine uscat si am vrut sa testez, pot sa va spun ca merita, e bestial…aduce un plus de crocant si textura , sa il testati cand aveti ocazia.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 21.01.2014, 20:49
Ce tentant arata
la 21.01.2014, 20:49
ce bun e vin la masa
la 21.01.2014, 20:58
deliciu!
la 21.01.2014, 21:00
ce bine arata
la 21.01.2014, 21:01
bun bun
la 21.01.2014, 21:41
ce bunatate!!
la 21.01.2014, 22:42
Bestiale!!
la 21.01.2014, 23:38
foarte bune
la 22.01.2014, 06:00
Am sa incerc....imi plac pastele cu fructe de mare!
Sylivia , ne dai te rog reteta de pesto? Cantitati, etc? As incerca si eu sa fac acasa.
la 22.01.2014, 11:01
Arata excelent!
la 22.01.2014, 16:18
ma bucur cava place
la 22.01.2014, 16:21
Dana reteta de pesto clasica este : un buchet mare de busuioc verde, 2-3 catei de usturoi curatate de germenele interior, 30 grame de seminte de pin, parmezan ras sau pecorino, ulei de masline cat sa treaca putin peste si dupa ce mixezi tot sa ai o pasta consistenta
la 22.01.2014, 16:23
Pesto insa se poate face in zeci de variatii mie imi place sa combin patrunjel cu busuioc ca verdeata, sa pun cateodata in loc de seminte de pin amande in pudra , il lungesc cu apa in care am fiert paste ca sa nu folosesc mult ulei, in reteta asta in loc de seminte de pin am pus paine uscata , combinatiile sunt fara numar. Eu il pastrez in frigider si il folosec la paste, la orez fiert simplu, pun o lingurita peste un peste in aburi, merge la orice
COMENTEAZA