Ingrediente
- 500gr paste
- 1 dovlecel
- 2morcovi
- 1 radacina patrunjel + Frunze
- 1 telina medie + Frunze
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 1 ceapa medie
- 150gr unt
- 100 gr cascaval
- Sare
- Piper
Mod de preparare
Fierbem pastele aprox.20’, le trecem pe sub un jet de apa rece, dupa care le punem la scurs. Dam toate legumele si cascavalul pe razatoare si tocam frunzele. Intr-o tigaie pune 50gr unt la topit, adaugam legumele si frunzele, sare , piper si dinstuim totul 15’, la foc mic.
Tapetam cu 50gr unt, un vas de yena, punem jumatate din cascavalul ras, adaugam un strat de legume, unul de paste si continuam astfel incat ultimul strat sa fie de paste. Deasupra punem cascavalul si untul ramas. Dam totul la cuptor pentru 20’.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|