Paste cu parmesan si baby mozzarella

Postat de cris2711 in Paste
28 Feb 2013 | 8006 vizualizari
Paste cu parmesan si baby mozzarella

Noua ne plac pastele foarte mult si la ora aceasta m-am gandit la aceasta reteta fara carne,va poftesc la masa cu mare drag;;)

Ingrediente

  • 250 gr. paste
  • 100 gr. parmesan
  • 100 gr. mozzarella
  • 1 ceapa
  • 200 ml. smantana
  • 100 gr. rosii in sos propriu
  • 200 gr. branza Feta
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 ou

Mod de preparare

Intai se pun pastele in apa cu sare la fiert.

Cand sunt gata se strecoara.

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline,eu am pus si putina boia.

Intr-un castron am amestecat toate tipurile de branza cu smantana,oul si rosiile in suc propriu.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper:

Se ia o forma,dupa dorinta,se pune un strat de paste,un strat de compozitie ,se presara ceapa calita,apoi se repeta procedura.

Deasupra se pune frunza de patrunjel tocata marunt.

Cand este gata se da la cuptorul preincalzit,se lasa la 200 de grade circa 25-30 minute.

Cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

Este si rece buna la gust.

Pofta buna bucatarasi dragi;;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu parmesan si baby mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Postat de Corina33

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs. Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos pesto si rosii uscate

Postat de Corina33

Tagliatelle cu sos pesto si rosii uscate

Pentru sosul pesto: se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza aprox. 1 minut. Se fierb pastele in 3 litri de apa cu sare circa 3-4 minute. In alta craticioara se pune la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2013, 19:36
Era bun şi cu carne dar e foarte bun şi aşa, ca să nu zici că ai prieteni pretenţioşi
la 28.02.2013, 19:38
Place, foarte bun si gustos!
la 28.02.2013, 19:38
Padre,vroiam initial sa fac Rigolo dar se pune carne tocata,iar fara carne tocata nu mai este Rigolo,dar sunt bune si fara
la 28.02.2013, 19:39
foarte bune asa
la 28.02.2013, 19:40
Ce paste bune ne-ai adus!

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking