Ingrediente
- 250 gr paste
- 3 liguri pesmet
- 2-3 linguri ulei
- pentru servit:
- 1. scortisoara si zahar brun
- 2. gem de caise
Mod de preparare
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand pastele s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Intr-un vas punem uleiul la incins si adaugam pesmetul, amestecand sa nu se arda.
Nu il lasam mult pentru ca nu vrem sa mancam pesmet ars, cateva minute 2-3 si apoi adaugam pastele si amestecam.
Luam de pe foc si punem in farfurii.
Presaram deasupra zahar brun si scortisoara sau punem 2-3 lingurite de gem de caise, dupa preferinte.
Sau putem sa adaugam peste cele cu scortisoara gem si nu mai punem zahar. Orice varianta ati alege cu siguranta o sa va placa.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|