Ingrediente
- 200 grame de paste
- 3-4 linguri de sos pesto
- 1-2 linguri de ulei de măsline
- 100 grame de cașcaval răzuit
- sare
- piper
- oregano
- Pentru decor:
- frunze proaspete de busuioc
- felii de lămâie
Mod de preparare
Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, conform recomandărilor de pe ambalaj.
Cât timp fierb pastele, se subțiază sosul pesto cu uleiul de măsline și se răzuiește cașcavalul.
Când pastele au fiert, se strecoară și se pun în bol.
Se adaugă sosul pesto subțiat cu ulei de măsline și se amestecă ușor pastele.
Se condimentează cu: sare, piper și oregano, după gust.
Se presară cașcaval de jur împrejurul pastelor, ca o coroană și se decorează bolul cu frunze proaspete de busuioc și felii de lămâie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|