Ingrediente
- 2 linguri ulei măsline
- 150g fructe de mare
- 100g pesto de busuioc
- 100 g smântână pentru gătit
- 30g parmezan
- sare
- piper
- 200 g paste (farfalle)
- roșii cherry
Mod de preparare
Încingi uleiul și adaugi fructele de mare și le călești câteva minute.
Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele și lași să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert scurgi bine de apă și le adaugi în tigaie peste fructele de mare. Amesteci ușor și le lași 2-3 minute să fiarbă împreună, apoi adaugi sosul pesto și smântâna și omogenizezi. Adaugi parmezanul, omogenizezi, apoi adaugi roșiile cherry tăiate în jumătate și oprești focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto si fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|