Ingrediente
- 1 kg piept curcan
- 100 ml iaurt
- 2 linguri mustar
- sare
- oregano uscat
- piper
- ceapa verde
- 500 gr paste scoici
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 1 foaie dafin
- 1 lingurita miere
- 4 linguri ulei masline
- 200 gr rosii tocate fara coaja [ din conserva ]
- busuioc verde
- parmezan , cascaval razuit-optional
Mod de preparare
Pieptul de pui portionat l-am dat prin amestecul de iaurt , mustar , sare , piper si oregano uscat . L-am copt cu ceapa verde deasupra pus in tava tapetata cu hartie de copt .
Pastele le-am fiert in multa apa cu sare si apoi le=-am scurs .
Am curatat si spalat ceapa si ardeiul rosu .
Am tocat legumele si le-am calit in ulei . Am adugat rosiile ,frunza de dafin , sare , miere .
Sosul se da in clocot 5 minute impreuna cu busuioc verde tocat si pieptul de curcan tait fasii mai inguste .
Serviti pastele calde cu sos si carne .
Decorati cu busuioc verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|