Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi

Postat de oanapl in Curcan
13 Apr 2017 | 4787 vizualizari
Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi

Delicii de Paste

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 1 cutie mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2lingurita boia dulce de ardei
  • 1 ou
  • 100 g cascaval
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • 400 g mix de legume

Mod de preparare

Tai pieptul de curcan, astfel incat sa nu aiba o grosime mai mare de 1.5 cm si il bati cu ciocanul. (eu am taiat pieptul pe orizontala si am facut 2 rulade).

Cu ajutorul unei pensule, aplici putin ulei de masline, dupa care presari sare, boia de ardei dulce si cimbru peste pieptul de curcan.

Pentru umplutura, tai ardeiul cubulete, fierbi morcovii si scurgi mazarea bine, de zeama din conserva. Dai cascavalul pe razatoarea mare. Amesteci ardeiul cu mazarea, cascavalul si oul batut si adaugi sare dupa gust.

Asezi compozitia pe pieptul de curcan, asezi morcovul fiert in mijloc si rulezi pieptul, apoi presari cimbru pe deasupra. Il invelesti in folie de aluminiu si il asezi in tava.

Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 50 minute, la 200 grade C. Scoti tava, indepartezi folia de aluminiu si o mai lasi pentru 10 minute sa se rumeneasca frumos.

Pentru garnitura, sotezi legume in putin ulei de masline si un cub de unt. Adaugi sare si piper, dupa gust, si putin cimbru.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Postat de mirela0911

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Se spala bine aripile de curcan si se taie in doua (ele fiind mari, ajunge o jumatate de aripa la o persoana). Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca toate la un loc apoi se ung...

Citeste continuarea

Piept de curcan la grill

Postat de Irina

Piept de curcan la grill

Am taiat o bucata de hartie pentru copt, pe care am pus cateva crengute de cimbru, sare si boabe de piper. Eu am folosit piper rosu. Deasupra am asezat medalioanele de curcan, crestate din loc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2017, 17:14
Ce bine arata!
la 13.04.2017, 17:16
la 13.04.2017, 17:24
la 13.04.2017, 17:53
Multumesc!
la 13.04.2017, 21:28
Buna rau, rulada ta!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking