Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

Postat de Satisfyyourcravings in Paste
18 Aug 2019 | 2314 vizualizari
Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

Ingrediente

  • 200 grame paste scurte
  • 400 grame porumb (din conserva)
  • 1 dovlecel
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1 lime
  • 100 grame branza Feta
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • ulei de masline extra virgin

Mod de preparare

Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Dovlecelul se taie in cuburi mici, patrunjelul si busuiocul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se soteaza dovlecelul 6-8 minute, la foc mediu, apoi se adauga porumbul (scurs de apa), in ultimele 2 minute si se adauga sare si piper. 

Intr-un bol mic, se amesteca mustarul cu 1 lingura ulei de masline extra virgin, ierburile proaspete, sucul de lime, sare si piper. Se adauga impreuna cu pastele in tigaia cu dovlecel si se amesteca pentru omogenizare. 

Se serveste cu branza Feta presarata deasupra, ulei de masline extra virgin si suc de lime dupa gust. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Couscous-ul bunicii

Postat de Mutulica

Couscous-ul bunicii

După ce se uscau biluțele de couscous, acestea erau spălate în două ape intr-o  oală mare ( bunica mea a avut patru copii și nu avea oale mici) și amestecate cu mâna....

Citeste continuarea

Paste cu ardei copti, sos picant si ceapa verde

Postat de RODIMUR

Paste cu ardei copti, sos picant si ceapa verde

Ardeii copți se scot din timp din congelator, ca să se decongeleze natural și se pun de la bun început într-o strecurătoare, ca să se scurgă zeama. Când s-au decongelat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2019, 11:35
la 18.08.2019, 12:47
Ce-mi plac...
la 18.08.2019, 16:53
la 18.08.2019, 18:20
Bune, imi plac!
la 18.08.2019, 22:16

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking