Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

Postat de Satisfyyourcravings in Paste
18 Aug 2019 | 2328 vizualizari
Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

Ingrediente

  • 200 grame paste scurte
  • 400 grame porumb (din conserva)
  • 1 dovlecel
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1 lime
  • 100 grame branza Feta
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • ulei de masline extra virgin

Mod de preparare

Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Dovlecelul se taie in cuburi mici, patrunjelul si busuiocul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se soteaza dovlecelul 6-8 minute, la foc mediu, apoi se adauga porumbul (scurs de apa), in ultimele 2 minute si se adauga sare si piper. 

Intr-un bol mic, se amesteca mustarul cu 1 lingura ulei de masline extra virgin, ierburile proaspete, sucul de lime, sare si piper. Se adauga impreuna cu pastele in tigaia cu dovlecel si se amesteca pentru omogenizare. 

Se serveste cu branza Feta presarata deasupra, ulei de masline extra virgin si suc de lime dupa gust. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca cu fidea si branza de vaci

Postat de medioto59

Budinca cu fidea si branza de vaci

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii tinem 3 min. apoi scurgem fideaua de apa folosind o strecuratoare. Punem fideaua intr-un...

Citeste continuarea

Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

Postat de gurita_ta2005

Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, pentru a adauga ravioli cand apa incepe sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin unt cu ulei de masline, ceapa taiata rondele; dupa ce se inmoaie putin, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2019, 11:35
la 18.08.2019, 12:47
Ce-mi plac...
la 18.08.2019, 16:53
la 18.08.2019, 18:20
Bune, imi plac!
la 18.08.2019, 22:16

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking