Ingrediente
- 250 gr paste de casa
- 6 ciuperci albe proaspete
- 10 rosii cherry
- 3 catei de usturoi
- 5-6 frunze de busuioc proaspat
- 3 linguri sos de rosii(de preferinta facut in casa)
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare
Taiem ciupercile si un catel de usturoi in felii si le calim intr-o tigaie cu putin ulei de masline pana se rumenesc usor.
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 2-3 minute.
Dam deoparte ciupercile si adaugam in tigaie 2 linguri deulei de masline, restul de usturoi feliat si rosiile taiate in jumatati. Amestecam putin si adaugam sosul de rosii si busuiocul taiat fasii, sare si piper. Lasam la calit atat cat sa se inmoaie putin rosiile, apoi adaugam ciupercile, pastele si 2 linguri din apa in care au fiert pastele.
Omogenizam si e gata de servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|