Ingrediente
- 250gr paste tip tagliatelle cu ou
- 175gr branza cu mucegai albastru
- 200ml smantana lichida 30%grasime
- 150 gr bacon feliat
- sare, piper dupa gust
- ornamente:cepsoara, brocoli, patrunjel, etc
Mod de preparare
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp, smantana se incalzeste, pana atinge punctul de fierbere.
Se pune in ea branza cu mucegai, se adauga sare si piper dupa gust, si se mai lasa putin la fiert pana se topeste branza, apoi se amesteca cu focul stins, pana cand se dizolva complet.
Se prajeste baconul feliat, intr-o tigaie, fara ulei.
Dupa ce este prajit, se pune pe o farfurie, cu un servet, pentru a absorbi grasimea lasata.
Se strecoara pastele, se pun intr-o cratita, se adauga sosul de branza si baconul.
Se aseaza pe farfurii, si se ornamenteaza dupa preferinta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (0)
|