Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon

Postat de angelicatesse in Spaghete
22 Oct 2015 | 8638 vizualizari
Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon

Aceasta este o reteta de paste ata rapida, cat si cu un gust elaborat si delicios. Nu are nevoie de mai mult de patru ingrediente, dar este o reteta spectaculoasa, ideala pentru o cina servita intr-o companie placuta, neaparat cu un pahar de vin alb! :)

Ingrediente

  • 250gr paste tip tagliatelle cu ou
  • 175gr branza cu mucegai albastru
  • 200ml smantana lichida 30%grasime
  • 150 gr bacon feliat
  • sare, piper dupa gust
  • ornamente:cepsoara, brocoli, patrunjel, etc

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp, smantana se incalzeste, pana atinge punctul de fierbere.

Se pune in ea branza cu mucegai, se adauga sare si piper dupa gust, si se mai lasa putin la fiert pana se topeste branza, apoi se amesteca cu focul stins, pana cand se dizolva complet.

Se prajeste baconul feliat, intr-o tigaie, fara ulei.

Dupa ce este prajit, se pune pe o farfurie, cu un servet, pentru a absorbi grasimea lasata.

Se strecoara pastele, se pun intr-o cratita, se adauga sosul de branza si baconul.

Se aseaza pe farfurii, si se ornamenteaza dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (0)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Spaghetti cu creveti, dovlecei si ciupercute

Postat de Oana

Spaghetti cu creveti, dovlecei si ciupercute

Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie adanca si se adauga ceapa si usturoiul taiate cubulete fine. Se adauga apoi...

Citeste continuarea

Spaghetti alla puttanesca

Postat de caroline

Spaghetti alla puttanesca

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline. Adaugam maslinele, bucatile de ansoa, care vor fi in prealabil desarate si usturoiul taiat felii subtiri. Bucatile de ansoa se vor topi. Dupa...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking