Ingrediente
- 300 g paste (penne rigate)
- 2 dovlecei
- 2 rosii
- 2 catei de usturoi
- 200 ml smantana
- 125 g mozzarella, taiata cubulete
- 200 g mozzarella razuita
- frunze de busuioc
- sare
Mod de preparare
Fierbi pastele al dente, în apa cu sare.
Între timp, cureti usturoiul si speli legumele si frunzele de busuioc.
Rosiile le cureti de coaja si le tai cubulete.
Dovleceii ii tai cubulete. Cubuletele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea si smantana le mixezi pana obtii o spuma.
Torni sosul obtinut peste pastele fierte al dente si scurse de apa, dupa care amesteci usor cu o lingura. Adaugi cubuletele de mozzarella si rosii. Amesteci putin, iar deasupra presari mozzarella razuita.
Introduci tava în cuptorul preîncalzit, la 200 °C timp, de 20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|