Paste cu spanac si varza calita

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
9 Aug 2015 | 3886 vizualizari
Paste cu spanac si varza calita

Mi-a fost pofta de paste cu varza calita dar am zis sa inlocuiesc vesnicii taitei sau paste. Schimbarea a fost fericita. Rezultatul mai mult decat gustos :d .

Ingrediente

  • 250 g paste cu spanac
  • 500 grame varza tocata
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa mare galbena
  • codite de ceapa verde
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura cimbru tocat verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

  1. Ceapa se curata, se toaca si se caleste usor in ulei.
  2. Adugati varza tocata, sare, cimbru si lasati sa se caleasca. Adugati 100 ml apa pentru a ajuta ca varza sa se imoaie mai repede .
  3. Pentru un gust usor acrisor amestecati la varza ce se gateste una-doua rosii taiate cubulete.
  4. Fierbeti pastele in apa cu sare. Scurgeti-le.
  5. Serviti pastele cu spanac si varza calita decorate cu ceapa verde si insotite de rosii natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac si varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de urzici frecate cu malai - Reteta gustoasa de post

Postat de autodiag

Mancare de urzici frecate cu malai - Reteta gustoasa de post

Iata cum se prepara aceasta Mancare de urzici frecate cu malai - Reteta gustoasa de post Se spala urzicile foarte bine. Se pune 1 litru de apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. In...

Citeste continuarea

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Postat de RODIMUR

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Se curăță ciupercile de pielițe și de filamente, se spală, se scurg de apă și se feliază. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, în...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2015, 23:32
la 10.08.2015, 08:02
interesant
la 10.08.2015, 08:07
la 10.08.2015, 08:41
la 10.08.2015, 09:16
Cred ca sunt tare bune !

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking