Paste cu spanac si varza calita

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
9 Aug 2015 | 3867 vizualizari
Paste cu spanac si varza calita

Mi-a fost pofta de paste cu varza calita dar am zis sa inlocuiesc vesnicii taitei sau paste. Schimbarea a fost fericita. Rezultatul mai mult decat gustos :d .

Ingrediente

  • 250 g paste cu spanac
  • 500 grame varza tocata
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa mare galbena
  • codite de ceapa verde
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura cimbru tocat verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

  1. Ceapa se curata, se toaca si se caleste usor in ulei.
  2. Adugati varza tocata, sare, cimbru si lasati sa se caleasca. Adugati 100 ml apa pentru a ajuta ca varza sa se imoaie mai repede .
  3. Pentru un gust usor acrisor amestecati la varza ce se gateste una-doua rosii taiate cubulete.
  4. Fierbeti pastele in apa cu sare. Scurgeti-le.
  5. Serviti pastele cu spanac si varza calita decorate cu ceapa verde si insotite de rosii natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac si varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cuscus cu legume si ciuperci pleurotus

Postat de camelia75

Cuscus cu legume si ciuperci pleurotus

1.Puneti apa la fiert cu o lingurita de sare si curry,apoi cand da in clocot, trageti dupa foc si puneti cuscus-ul. 2.Sarati si piperati ciupercile,apoi puneti-le pe grillul incins uns cu 1...

Citeste continuarea

Cornuri cu suc de portocale gem de prune si nuca

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu suc de portocale gem de prune si nuca

Aluatul:  Intr-un bol, cernem faina, punem drojdia, sarea, zaharul si le amestecam cu o lingura. Sucul de portocale il amestecam cu apa minerala, incepem si turnam lichidul treptat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2015, 23:32
la 10.08.2015, 08:02
interesant
la 10.08.2015, 08:07
la 10.08.2015, 08:41
la 10.08.2015, 09:16
Cred ca sunt tare bune !

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking