Ingrediente
- 2 conserve mici de ton
- o conserva de ciuperci
- o ceapa tocata marunt
- 3 rosii
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 350/400 g de paste
Mod de preparare
Am inceput prin a opari rosiile pe care le-am curatat de piele si te-am taiat cubulete (eu am avut doar o rosie asa ca am adaugat si suc de rosii), dupa care am pus la calit ceapa in putin ulei.
Cand aceasta a inceput sa devina trasparenta am adaugat conservele de ton si ciupercile scurse, si le-am lasat sa se caleasca impreuna. Cand s-au calit toate am adaugat putina sare, usturoiul (pe care eu personal il gatesc putin in asa fel incat sa nu isi piarda gustul) si rosiile tocate, am mai lasat putin sa mai dea un clocot si am stins focul.
Intre timp am fiert pastele, le-am scurs si dup aia am adaugat sosul si putin parmezan.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|