Paste cu ton şi măsline

Postat de madi_marin in Fusilli
15 Oct 2011 | 9468 vizualizari
Paste cu ton şi măsline

Îmi place la nebunie peştele.......sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete , cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios....

Ingrediente

  • 200 g paste fusilli
  • 1 conservă de ton în ulei
  • 1 ceaşcă sos de roşii proaspete
  • măsline negre
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Se pune un vas cu apă sărată la fiert. Cand clocoteşte se adaugă pastele şi se fierb timpul indicat pe pachet.

Ceapa se toacă foarte mărunt sau se dă pe răzătoare. Se pune la călit în puţin ulei de măsline. Se adaugă conserva nescursă de ulei, sosul de roşii, sare piper şi busuioc şi se lasă la foc mic până se formează un sos.

Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste sos.

Se servesc imediat eventual cu cascaval ras deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton şi măsline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paste gratinate cu ton si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Paste gratinate cu ton si mozzarella

Puneti intr-o oala apa la fiert cu putina sare. Cand da in clocot, dati drumul pastelor. Amestecati din cand in cand, le fierbeti 8-10 minute. Dupa ce au fiert, le rasturnati intr-o sita. Cat timp...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Intr-o cratita mai mare puneti apa, sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati pastele, le lasati sa fiarba la foc potrivit, atat cat scrie pe ambalaj. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2011, 14:38
wow...cat de bine arata si mie imi place pestele
la 15.10.2011, 14:40
Elena_Daria.....ma bucur ca iti place ce am pregatit..... te invit la o portie....
la 15.10.2011, 14:45
foarte bune
la 15.10.2011, 14:57
cat de bn arata ma servesc si eu
la 15.10.2011, 15:09
am venit neinvitata

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking