Paste de orez cu pui

Postat de ctlina in Paste
14 Mai 2017 | 3897 vizualizari
Paste de orez cu pui

Pastele de orez sunt, pur si simplu, preparate din orez alb, sau brun Pot fi consumate de persoanele care au intoleranta la gluten. Pastele de orez absorb mai multa apa decat alte paste fara gluten. Atentie la fierbere, verificati si respectati  timpul de fierbere scris pe ambalaj. Va propun o reteta rapida si delicioasa cu paste vietnamiene. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/05/paste-de-orez-cu-pui.html

Ingrediente

  • 250 g de piept de pui
  • 200 g de paste late de orez 
  • 3 linguri sos de soia light
  • 3 linguri sos de peste
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa esalota
  • 1 morcov
  • 3 cepe verzi mici
  • 1 varf de pudra de ghimbir
  • 1 lingura sos de soia dark
  • 2 felii de ghimbir prospat cu tot cu coaja
  • 1 lingura de zahar brun
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Taiati carnea de pui in bucatele.

Pregatiti o marinada; amestecati sosul de peste cu sosul de soia light si zaharul brun.

Adaugati usturoiul tocat si un varf de pudra de ghimbir..

Puneti carnea de pui in marinada si dati deoparte 30 minute la rece.

Taiati marunt ceapa esalota, ceapa verde si felille de ghimbir.

Taiati morcovul in felii subtiri.

Puneti la fiert pastele cu putina sare -respectati timpul de fierbere scris pe ambalaj. 

Se scurg, se trec prin apa rece si se scurg din nou.

Intr-o tigaie adanca/ wok, incalziti uleiul.

Puneti la prajit ceapa esalota cu ghimbirul.

Adaugati puiul cu tot cu marinada.

Lasati pe foc totul, timp de 5 minute, adaugati ceapa verde si morcovul si continuati sa sotati cateva minute.

Adaugati pastele, sosul de soia dark si amestecati totul bine pe foc.

Este gata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Postat de merisor67

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Tocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...

Citeste continuarea

Kotosupa avgolemono-supa greceasca - Supa cu nr . 200

Postat de mihaelar63

Kotosupa avgolemono-supa greceasca - Supa cu nr . 200

Pieptul de pui se spala. Legumele se curata si se spala . Puneti la fiert intr-o oala cu 2 l apa carnea de pui , morcovii , telina , ceapa , cimbru si foile de dafin . Sarati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2017, 19:04
Cred ca e un preparat tare bun!
la 14.05.2017, 19:14
Bune paste!
la 14.05.2017, 19:23
la 14.05.2017, 19:55
Vreau si eu o portie!
la 14.05.2017, 20:13

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking