Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci

Postat de ctlina in Paste
21 Oct 2017 | 3736 vizualizari
Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci

O reteta savuroasa cu gust si culori italiene. Am testat cu aceasta ocazie pastele proaspete Fettucini de Panzani.  https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/paste-fettuccini-cu-curcan-smantana-si.html

Ingrediente

  • 500 g de paste Fettuccini
  • 2 piepturi de curcan
  • 10-12 ciuperci albe de Paris
  • 1 ceapa esalota
  • 1 lingura de curcuma
  • 25 cl de smantana
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • paprika afumata
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Rumeniti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei de masline.

Scoateti-le si taiati-le cubulete.

Puneti ceapa curatata si tocata marunt la rumenit impreuna cu curcuma.

Adaugati apoi ardeiul rosu taiat bucatele, cubuletele de pui si rumeniti. 

Intr-o alta tigaie rumeniti bine ciupercile spalate si taiate in 6, intr-o lingura de ulei de masline.

Amestecati cele 2 compozitii, adaugati smantana si amestecati.

Puneti sare, piper.
Lasati sa dea un clocot si luati de pe foc.

Presarati verdeata tocata.

Preparati pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Puneti pastele in fiecare farfurie.

Turnati deasupra sosul de smantana cu carne de curcan si ciuperci.

Presarati un pic de paprika afumata si serviti imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gnocchi in sos cu carnati

Postat de caroline

Gnocchi in sos cu carnati

Curatam ceapa de coaja si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o tigaie si cand acesta este incins, adaugam ceapa. Lasam la calit, la foc mic. Inlaturam pielita de la carnati si carnea o...

Citeste continuarea

Spatzle cu carnaciori si sos de rosii

Postat de timea

Spatzle cu carnaciori si sos de rosii

Avem nevoie de doua tigai adanci sau orice alt vas doriti. Eu am folosit cele doua wok-uri pe care le am in dotare. In primul am topit untul si am adaugat pastele. Le-am lasat pe foc amestecand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2017, 20:10
Toate ingredientele îmi plac foarte mult, așa că aș mânca așa ceva cu mare plăcere!
la 21.10.2017, 20:13
la 21.10.2017, 20:31
Ce yamiii sunt!
la 21.10.2017, 21:17
la 22.10.2017, 10:30
E pe gustul meu, imi place!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking