Paste italienesti cu bacon si feta

Postat de mihaelar63 in Paste
6 Dec 2021 | 3045 vizualizari
Paste italienesti cu bacon si feta

 O data la doua saptamani se permite sa mancam paste. Asa ca pastram acest privilegiu pentru cate o zi de sambata cand  le prepar rapid .

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu burrata si busuioc
  • 250 gr girasoli cu radichio si sunca afumata
  • 250 gr bacon taiat cubulete marunte
  • 200 gr friptura de porc taiata marunt
  • 200 gr branza fetta
  • 200 gr rosii cherry foarte narunte
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingurita de condiment italiensc oglio , aglio , peperoncino
  • sare

Mod de preparare

  1.  Pastele se fierb in apa cu sare , respectand timpii indicati pe ambalaj .
  2. Se scurg pastele intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece ca sa ramana al a dente .
  3.  Pentru ca sunca imi parea cam putina am suplimentat cu friptura de porc taiat marunt de la masa anterioara .
  4.  Se prajeste in ulei baconul si cubuletele de carne de porc .
  5. Cand acestea sunt rumene se aduga ceapa verd etaiata rondele .
  6. Condimentati cu condimentul italienesc .
  7. Acum  se pun si rosioarele cherry care se lasa cat sa se inmoaie .
  8.  Serviti pastele italienesti cu amestecul de bacon si rosioare .
  9.  Pe deasupra se sfarma branza fetta .
  10.  Pofta buna  !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste italienesti cu bacon si feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fusilli cu caramel si nuca prajita

Postat de simona72

Fusilli cu caramel si nuca prajita

 Intr-o craticioara se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1,5 litri apa. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se lasa sa fiarba 11 minute. Pentru sosul caramel: se pune zaharul...

Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de gicuta69

Taitei de casa

Punem oul intr-un castron, adaugam sarea,uleiul si il batem cu furculita. Incepem sa adaugam faina si sa framantam. Ne va iesi un aluat elastic si potrivit de tare  .   Nu punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2021, 19:05
la 06.12.2021, 19:05
la 06.12.2021, 19:24
la 06.12.2021, 19:27
Super!
la 06.12.2021, 20:14

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking