Paste italienesti cu bacon si feta

Postat de mihaelar63 in Paste
6 Dec 2021 | 3020 vizualizari
Paste italienesti cu bacon si feta

 O data la doua saptamani se permite sa mancam paste. Asa ca pastram acest privilegiu pentru cate o zi de sambata cand  le prepar rapid .

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu burrata si busuioc
  • 250 gr girasoli cu radichio si sunca afumata
  • 250 gr bacon taiat cubulete marunte
  • 200 gr friptura de porc taiata marunt
  • 200 gr branza fetta
  • 200 gr rosii cherry foarte narunte
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingurita de condiment italiensc oglio , aglio , peperoncino
  • sare

Mod de preparare

  1.  Pastele se fierb in apa cu sare , respectand timpii indicati pe ambalaj .
  2. Se scurg pastele intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece ca sa ramana al a dente .
  3.  Pentru ca sunca imi parea cam putina am suplimentat cu friptura de porc taiat marunt de la masa anterioara .
  4.  Se prajeste in ulei baconul si cubuletele de carne de porc .
  5. Cand acestea sunt rumene se aduga ceapa verd etaiata rondele .
  6. Condimentati cu condimentul italienesc .
  7. Acum  se pun si rosioarele cherry care se lasa cat sa se inmoaie .
  8.  Serviti pastele italienesti cu amestecul de bacon si rosioare .
  9.  Pe deasupra se sfarma branza fetta .
  10.  Pofta buna  !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste italienesti cu bacon si feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Postat de Bucataras

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și...

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se caleste intr-un wok cu 100 ml ulei si putina sare. Se adauga spanacul (spalat si zvantat) si putin piper macinat. Se inabusa 1-2 minute. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2021, 19:05
la 06.12.2021, 19:05
la 06.12.2021, 19:24
la 06.12.2021, 19:27
Super!
la 06.12.2021, 20:14

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking