Paste penne cu sos de soia Inedit

Postat de TAB1TA in Mancaruri de post
13 Apr 2013 | 3652 vizualizari
Paste penne cu sos de soia Inedit

O mancare satioasa si hranitoare si usor de preparat.

Ingrediente

  • 200 g paste penne
  • 100 g soia Inedit granule
  • 1 ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare, piper dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Se pun pastele penne la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pune si soia la fiert in apa cu sare si se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se curata si se spala bine ceapa si se taie marunt. La fel si usturoiul trebuie curatat si tocat marunt. Se pune in tigaie soia si se lasa putin pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa pana se inmoaie putin. Se completeaza cu putina apa. Se adauga pasta de tomate diluata in putina apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se asezoneaza dupa gust. Se adauga pasta de ardei iuti. Pentru ca sosul sa fie mai gros se dizolva amidon in putina apa si se amesteca continuu 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se scurge apa de la paste si se trec sub jetul cu apa rece. Se pun intr-un bol. Se adauga sosul de soia. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sos de soia Inedit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri cu suc de portocale gem de prune si nuca

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu suc de portocale gem de prune si nuca

Aluatul:  Intr-un bol, cernem faina, punem drojdia, sarea, zaharul si le amestecam cu o lingura. Sucul de portocale il amestecam cu apa minerala, incepem si turnam lichidul treptat....

Citeste continuarea

Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)

Postat de Ksenya

Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)

   Cartofii ii fierbem in coaja, dupa ce au fiert, ii lasam la racit putin, apoi ii decojim de coaja si-i zdrobim cu furculita; separat, calim ceapa in ulei, pana ceapa devine aramie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2013, 10:14
buuune
la 13.04.2013, 10:54
gaby_gabytza
la 13.04.2013, 10:58
la 13.04.2013, 11:24
Iar ai facut bunaciuni
la 13.04.2013, 11:59
deyutzky

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking