Paste svabesti cu legume si carne de pui

Postat de simona72 in Paste
1 Mai 2014 | 9654 vizualizari

Pastele svabesti sau spatzle cum mai sunt cunoscute, sunt paste obtinute din oua proaspete, in amestec cu gris sau faina, integral sau partial. Aluatul gros este lasat sa cada direct in apa in fiebere sau in vaporii de apa. Aceste paste cu ou pot fi lungi sau scurte, groase sau subtiri, forma lor este neregulata...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 01.05.2014, 14:49
cu legume, daaaa!
la 01.05.2014, 14:50
cu späetzle le-ai facut?
la 01.05.2014, 14:55
E sezonul pastelor,bag de seama.. eu doar ma uit la ele..
la 01.05.2014, 14:56
spatzle imi plac la nebunie dar cu ingrediente ales ede mine )
la 01.05.2014, 15:00
Cori, pe cutie scria paste svabesti, alta data cand am mai luat scria spatzle...am cautat pe net sa vad care-i diferenta...iar dupa ce le-am preparat am constatat ca este acelasi lucru, doar ca unele erau mai groase si altele mai subtiri...
la 01.05.2014, 15:00
Cleme, ai voie sa te uiti)
la 01.05.2014, 15:00
Timi, stiu)
la 01.05.2014, 15:03
la 01.05.2014, 15:04
Ma uit,ca nu ma dau in vant dupa asa ceva..
la 01.05.2014, 15:16
imi plac mult pastele
la 01.05.2014, 15:28
Bunatate
la 01.05.2014, 15:44
bune pastele
la 01.05.2014, 15:57
Delicioase!
la 01.05.2014, 16:17
vin la o portie!
la 01.05.2014, 16:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking