Paste tricolore cu muschi de porc

Postat de eumimi in Fusilli
27 Mai 2016 | 3028 vizualizari
Paste tricolore cu muschi de porc

Pastele castigate pe Bucataras, mi-au adus o masa gustoasa! De data asta am ales sa le fac cu muschiulet de porc. Reteta am scris-o si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-tricolore-cu-muschi-de-porc/

Ingrediente


    • 250 g paste (1/2 de pachet)
    • 1 ceapa verde mare
    • 300 g muschi de porc
    • 3 linguri de bulion
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper

Mod de preparare

Mai intai punem pastele la fiert in apa cu sare.

Carnea o taiem cubulete si o punem in uleiul incins sa se caleasca. O lasam 10 minute ( sa nu se rumeneasca rau ca se va mai cali si cu ceapa), dupa care adaugam ceapa taiata marunt si mai lasam la calit inca 7-8 minute. Adaugam apoi  o ceasca de apa, bulionul si sare si piper dupa gust.

Mai lasam inca 10 minute pe foc. Daca mai este nevoie, mai putem adauga putina apa.

Punem pastele pe farfurie, iar deasupra adaugam sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

Postat de lucy2002

Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot, adaugam pastele si lasam pe foc sa fiarba. Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune la inmuiat intr-o cratita pe foc...

Citeste continuarea

Paste cu carne la cuptor

Postat de MotanLaOale

Paste cu carne la cuptor

Ceapa se curata, se spala si se toaca rondele. Morcovul se curata si se toaca rondele. Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se caleste ceapa si morcovul 3-4 minute. Se adauga carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2016, 21:17
Vreau muschiul, pastele-mi raman in gat...;-bd
la 27.05.2016, 21:32
Bune!
la 27.05.2016, 21:40
la 27.05.2016, 21:49
la 27.05.2016, 21:59
Bune pastele,dar mai bun ce-ai pus lângă ele!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking