Paste tricolore cu muschi de porc

Postat de eumimi in Fusilli
27 Mai 2016 | 3045 vizualizari
Paste tricolore cu muschi de porc

Pastele castigate pe Bucataras, mi-au adus o masa gustoasa! De data asta am ales sa le fac cu muschiulet de porc. Reteta am scris-o si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-tricolore-cu-muschi-de-porc/

Ingrediente


    • 250 g paste (1/2 de pachet)
    • 1 ceapa verde mare
    • 300 g muschi de porc
    • 3 linguri de bulion
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper

Mod de preparare

Mai intai punem pastele la fiert in apa cu sare.

Carnea o taiem cubulete si o punem in uleiul incins sa se caleasca. O lasam 10 minute ( sa nu se rumeneasca rau ca se va mai cali si cu ceapa), dupa care adaugam ceapa taiata marunt si mai lasam la calit inca 7-8 minute. Adaugam apoi  o ceasca de apa, bulionul si sare si piper dupa gust.

Mai lasam inca 10 minute pe foc. Daca mai este nevoie, mai putem adauga putina apa.

Punem pastele pe farfurie, iar deasupra adaugam sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

Postat de lucy2002

Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot, adaugam pastele si lasam pe foc sa fiarba. Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune la inmuiat intr-o cratita pe foc...

Citeste continuarea

Fusilli cu tocanita de hrib

Postat de Pungasa_Rogue

Fusilli cu tocanita de hrib

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca, apoi se pune in uleiul incins cu putina sare si se caleste. Hribul se curata de pamant, se spala si se taie cubulete, apoi se pune peste ceapa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2016, 21:17
Vreau muschiul, pastele-mi raman in gat...;-bd
la 27.05.2016, 21:32
Bune!
la 27.05.2016, 21:40
la 27.05.2016, 21:49
la 27.05.2016, 21:59
Bune pastele,dar mai bun ce-ai pus lângă ele!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking