Pastrama de oaie, afumata

Postat de Ina in Mezel de casa
2 Ian 2011 | 96502 vizualizari

Intrucat suntem mari consumatori de pastrama de oaie, aceasta este unul din preparatele care nu prea-mi lipsesc din congelator. Imi place s-o prepar eu, pentru a evita pastrama prea sarata sau prea uscata din comert.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 02.01.2011, 15:31
mai ina mi dar te-ai pregatit nu gluma..bravo esti o gospodina adevarata
la 02.01.2011, 15:32
Ce rapida esti, Rocsi! Pai nu mai aveam deloc, si am cumparat carne inainte de Craciun
la 02.01.2011, 15:33
superrrr
la 02.01.2011, 15:34
Monaaaaa!!!!!!!
la 02.01.2011, 15:36
wow, aci sa fie doru
la 02.01.2011, 15:39
Ina,ma primesti si pe mine?
la 02.01.2011, 15:41
Va primeeeesc!!!!
la 02.01.2011, 15:42
N-am rezistat si am papat si cruda, doar afumata : delicioasaaaaaaaaa!!!!
la 02.01.2011, 15:51

Nu-mi plac afumaturile, dar te felicit ca esti harnicuta.
la 02.01.2011, 16:00
Ina numai bunatati la tine,sa stii ca pana la urma vin la tine
la 02.01.2011, 16:05
tare harnica ai fost!
la 02.01.2011, 16:11
Interesant,nu am facut niciodata dar o sa incerc,pun reteta la favorite.Felicitari 5 furcu mari
la 02.01.2011, 17:23
Tocmai am papat pastrama cu mamaligutza M-a vazut Costel ca am pus reteta aici si m-a pus sa-i dezghet o punga si sa-i fac
la 03.01.2011, 01:09
Tare buna. Imi place mult
la 03.01.2011, 10:58
oh daaaa... unde stai?
la mulţi ani!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking