Ingrediente
- 1,5 kg pulpa de porc
- 1 capatana usturoi
- 1 lingura sare
- piper boabe
- 1 lingurita piper macinat
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- rozmarin
- oregano
- boabe de mustar
- 4-5 linguri sos de soia
- 5 linguri vin
Mod de preparare
Carnea (dupa ce am spalat-o si am sters-o cu un prosop), am sarat-o pe ambele parti, o dam la rece 30 min.
Intr-un bol, se adaugam usturoiul pisat, restul de ingrediente si amestecam bine.
Cu acest amestec, ungem carnea bine pe ambele parti.
Transferam carnea intr-o caserola, o acoperim si o dam la frigider 2 zile, timp in care o vom mai intoarce.
Dupa cele 2 zile, o legam cu sarma si o afumam sau o putem gati la cuptor, pe gratar, cu tava dedesupt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|