Pastramă înnăbuşită

Postat de portiadelumina in Oaie
11 Noi 2015 | 5635 vizualizari

Sunt convins că-s mulţi oameni care nu mănâncă carne de oaie. Nicio problemă, cu ocazia asta, chiar dacă sună a egoism, avem noi ceilalţi, care mâncăm, posibilitatea de a mânca fără concurenţă. :))) Mulţi dau vina pe mirosul cărnii, alţii, prea milostivi, se gândesc la tăiatul oilor. Acum nu ştiu dacă sunt şi din cei care fac vreo legătură cu lâna, asta aşa, ca o analogie la şoriciul porcului, pe care unii, tot din varii motive, nu-l mănâncă. N-are rost să vă mai spun că încă din vechile timpuri se consumă carne de oaie, la multe popoare, azi, fiind la fel de căutată ca cea de porc la noi. Am preferat pastrama înnăbuşită pentru că nu se strânge ca cea la grătar şi scapi de fumul mereu arţăgos. În concluzie, că trebuie să zic şi asta, mie îmi place.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 11.11.2015, 20:04
Eu apreciez, dar nu mananc, nu mi-a prescris medicul
la 11.11.2015, 20:14
Lasă, că mi-a prescris mie, doar ai văzut că în introducere am zis că datorită vouă, care nu mâncaţi, ne rămâne nouă mai mult. )
la 11.11.2015, 20:35
venim la masa
la 11.11.2015, 20:39
Roxana, pentru o pastramă bună merită să baţi juma de ţară. ) Bine, eu zic că a fost bună, că dacă nu o laud eu, atunci cine? )
la 11.11.2015, 20:49
Iote ca l-am starnit pe taica parinte ))))) no asa ne-o trebuit )))))))
la 11.11.2015, 20:56
Die, rar şi bun. ) Ori nici tu nu mănânci pastramă, aşa cum mănânc eu când sunt la vestita-mi cură?
la 11.11.2015, 21:43
la 11.11.2015, 21:45
Mulţumesc, Camelya!
la 11.11.2015, 22:20
Eu deocamdata n-am papat, dar arata tare bine!
la 11.11.2015, 23:01
sambata o inabus si eu
la 12.11.2015, 02:05
la 24.11.2015, 19:18
Bunatate , ne place si noua mult carnea de oaie indiferent cum este pregatita . Arata tare bine , Parinte !!!
la 09.12.2015, 08:06
Wowww ce bunăciune am ratat! Tare bună carnea de oaie
la 09.12.2015, 10:29
Cris, ştiu, că n-o ratez niciodată când îmi este pusă dinainte. )

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking