Păstrăv la cuptor în folie

Postat de elucubratiiculinare in Pastrav
7 Dec 2014 | 17648 vizualizari
Păstrăv la cuptor în folie

Simplu si de mare efect :)

Ingrediente

  • 2 bucăți păstrăv
  • 1 lămâie
  • 2 crenguțe proaspete de mărar
  • sare
  • piper negru
  • ulei
  • pentru servire:
  • mărar și ceapă verde

Mod de preparare

Încălzim cuptorul la 220 grade C. Pregătim 2 folii. Eu am preferat de data aceasta hârtie pergament în locul foliei de aluminiu.

Stropim cu ulei folia, așezăm un păstrăv pe folie, îl condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Punem în interiorul păstrăvului, câte o crenguță de mărar și 2 felii de lămâie. Stropim peștele bine cu ulei. Ne asigurăm că peștele este în mijlocul foliei și împachetăm strângând bine marginile. Repetăm operația și cu cel de-al doilea păstrăv. Punem pachetele pe o tavă și dăm la cuptor pentru 20-25 minute. Pachetul se desface cu grijă, pentru că aburul din interior este foarte fierbinte.

Se servește cu ceapă verde și mărar proaspăt tocat. Feliile de lămâie sunt obligatorii.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor în folie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastravi la cuptor cu doua umpluturi

Postat de Toamna07

Pastravi la cuptor cu doua umpluturi

Mod de preparare pastravi umpluti cu rosii si masline: Intr-un mojar,zdrobim usturoiul si-l frecam cu ulei,sare,piper si zeama de lamaie pana se obtine o pasta omogena. Se curata,se spala si...

Citeste continuarea

Pastrav in folie

Postat de Ola_la

Pastrav in folie

Se pregateste un "mujdei" din usturoiul pisat cu oregano, busuioc si patrunjel, sare si piper si zeama de la jumatate de lamaie. Apoi, se pune pastravul pe folia unsa cu ulei de masline,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2014, 18:16
bun bun
la 07.12.2014, 20:28
la 07.12.2014, 20:42
place
la 07.12.2014, 21:06
Bunn
la 08.12.2014, 14:18

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking