Ingrediente
- 1 bucata de pastrav
- ulei de masline cu usturoi
- piper boabe de la Fuchs
- condimente cu sare roz de himalaya si verdeturi de provence
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lamaie
- 50 de grame de unt
- 50 ml de vin alb
Mod de preparare
Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati.
Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele.
Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu usturoi, vinul alb, am pus felii de lamaie in interior si pe exterior si am sigilat bine folia de aluminiu.
Am introdus pestele la cuptorul incins, la 200 de grade C, timp de 30 de minute. Dupa cele 30 de minute, am desfacut folia si am mai lasat sa se rumeneasca putin.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor in staniol" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|