Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina
Postat de Sylvia in Pastrav 7 Oct 2013 | 8383 vizualizari
Va prezint o reteta simplu de facut ( in mai putin de 20 minute ) si extrem de delicioasa.Prezentarea desi pare pretentioasa este extrem de simpla .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 07.10.2013, 11:52
Bun tare
la 07.10.2013, 11:52
Arată frumos, foarte frumos, păstrăvul gătit de tine Silvia. Iar detalierea modului de preparare îndeamnă la lucru, la lucru şi la mâncat.
Super!
la 07.10.2013, 12:10
Grozav!
la 07.10.2013, 12:18
bun bun
la 07.10.2013, 12:38
pofta mare la asa bunatate
la 07.10.2013, 12:46
myamii...deliciu!!!
la 07.10.2013, 13:28
Asa cum bine spui : ".. Prezentarea desi pare pretentioasa este extrem de simpla ..: BRAVO ! Deci....trebuie incercata reteta !!!!
la 07.10.2013, 13:44
Chiar pofta mare mi-ai facut! Delicios, Sylvia!
la 07.10.2013, 13:49
Senzațional!
la 07.10.2013, 14:20
Un deliciu!! Bravo!
la 07.10.2013, 15:24
Cartofi zdrobiţi, adică, pe româneşte! Bună mâncare!
la 07.10.2013, 16:00
minunat
la 07.10.2013, 16:00
Minunat!!!
la 07.10.2013, 16:59
COMENTEAZA