Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

Postat de Sylvia in Pastrav
7 Oct 2013 | 8383 vizualizari

Va prezint o reteta simplu de facut ( in mai putin de 20 minute ) si extrem de delicioasa.Prezentarea desi pare pretentioasa este extrem de simpla .

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 07.10.2013, 11:52
Bun tare
la 07.10.2013, 11:52
Arată frumos, foarte frumos, păstrăvul gătit de tine Silvia. Iar detalierea modului de preparare îndeamnă la lucru, la lucru şi la mâncat.
Super!
la 07.10.2013, 12:10
Grozav!
la 07.10.2013, 12:18
bun bun
la 07.10.2013, 12:28
la 07.10.2013, 12:38
pofta mare la asa bunatate
la 07.10.2013, 12:46
myamii...deliciu!!!
la 07.10.2013, 13:28
Asa cum bine spui : ".. Prezentarea desi pare pretentioasa este extrem de simpla ..: BRAVO ! Deci....trebuie incercata reteta !!!!
la 07.10.2013, 13:44
Chiar pofta mare mi-ai facut! Delicios, Sylvia!
la 07.10.2013, 13:49
Senzațional!
la 07.10.2013, 14:20
Un deliciu!! Bravo!
la 07.10.2013, 15:24
Cartofi zdrobiţi, adică, pe româneşte! Bună mâncare!
la 07.10.2013, 16:00
minunat
la 07.10.2013, 16:00
Minunat!!!
la 07.10.2013, 16:59

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking