Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou

Postat de Satisfyyourcravings in Pastrav
12 Iun 2016 | 4384 vizualizari
Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou

Ingrediente

  • 2 pastravi curatati de solzi si eviscerati
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 3 rosii coapte
  • sare
  • piper
  • ulei de masline extra virgin
  • 3 cartofi de marime medie
  • paprika afumata
  • ulei de masline
  • otet din orez
  • frunze de salata
  • 1/4 castravete
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Cartofii se taie in 8 si se amesteca cu sare, piper, putin ulei de masline si paprika. Se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, 30 de minute, pana sunt aurii si crocanti. 

Pastravii se cresteaza din loc in loc si se ung cu ulei de masline, sare si piper. Se frig 6 minute pe fiecare parte, pe un gratar fierbinte. 

Se curata usutroiul si se asaza intr-un mojar impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta.  Se fierbe rosia in apa 20 de secunde si se curata de coaja. Se taie bucati mici si se adauga in mojar. Se amesteca cu usturoiul pana se transforma intr-o pasta omogena. 

Se taie rosia ramasa in sferturi, castravetele felii, iar ceapa rondele. Se amesteca cu frunzele de salata, sare, piper, otet si ulei de masline extra virgin. 

Se serveste pastravul cu salata, cartofi copt, lamaie si mujdei de usturoi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola

Retete similare

Pastravi cu sos de capere, unt si migdale - reteta cu nr.1800

Postat de mihaelar63

Pastravi cu sos de capere, unt si migdale - reteta cu nr.1800

Pastravii curatati de solzi si intestine se incresteaza pe ambele parti la distanta de 2 cm  Se condimenteaza cu sare si piper . Se freaca bine cu zeama de la o lamaie ....

Citeste continuarea

Pastrav la gratar

Postat de mihaelar63

Pastrav la gratar

Pastravul mare l-am curatat si spalat. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, zeama de la o lamaie si cu putin ulei de masline. Cu acest amestec se ung bucatile de peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2016, 14:07
vin si eu la masa!
la 12.06.2016, 14:09
Asta sigur imi place !;-bd
la 12.06.2016, 14:13
la 12.06.2016, 14:44
foarte bun!
la 12.06.2016, 17:20
o bunatate

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking