Pastrav pe pat de legume picante

Postat de Sim0naWorld in Pastrav
29 Apr 2015 | 5082 vizualizari
Pastrav pe pat de legume picante

Ingrediente

  • 5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
  • faina
  • ulei
  • 1 fir ceapa verde
  • rosii cherry congelate
  • mazare congelata
  • brocolli congelat
  • 1 cutie mica ciuperci
  • fulgi de ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper. Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimile cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii. Combinatia de legume picante cu pestele copt a fost nemaipomenita!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Taitei chinezesti cu peste

Postat de simona72

Taitei chinezesti cu peste

Eu am avut pastrav somonat proaspat, asta am gasit asta am cumparat, puteti folosi orice fel de peste va place. Deci, pestele curatat, spalat, condimentat cu sare si piper. Am facut o marinata...

Citeste continuarea

Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte

Postat de mihaelar63

Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte

 Pastravul frumos curatat si spalat se tamponeaza de excesul de lichid. Sarati. Prajiti pastravul in tigaia teflonata pe ambele parti pana devine usor auriu. Coaceti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2015, 20:26
bun bun
la 29.04.2015, 20:28
la 29.04.2015, 20:36
Ce bunatate!
la 29.04.2015, 20:38
Peste nu refuz niciodata!
la 29.04.2015, 20:43
excelent

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking