Ingrediente
- 3 bucati de pastrav eviscerate
- 3-4 catei de usturoi
- 1 mana de rosii cherry
- 8-9 cartofi(as fi preferat mai mici da nu am gasit )
- 50 ml vin alb
- ulei de masline
- condimente pentru peste
- Pentru mujdei:
- 2-3 catei de usturoi
- 1-2 linguri de smantana grasa
- marar proaspat
- ulei
- sare
Mod de preparare
Pestele se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tava de ceramica.
Punem usturoiul lasat intreg, cartofii peste care presaram sare si rosiile cherry.
Se stropesc cu ulei de masline, se pune apa, se acopera cu folie si se da la cuptor pentru 30 minute.
Se indeparteaza folia si se mai lasa circa 10 minute.
Pentru mujdei:
Se piseaza usturoiul, se pune putina sare si putin ulei si se freaca bine, pana se face o pasta.
Se pune smantana si marar tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Malasolca a la Bia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|