Pastrav prajit

Postat de Criss in Pastrav
4 Ian 2011 | 11632 vizualizari
Pastrav prajit

Imi place pestele, iar pastravul e preferatul meu. Am incercat si varianta la cuptor, insa raman la parerea ca cel mai bun e pestele prajit. (chiar daca nu cel mai sanatos).

Ingrediente

  • -pastravi
  • -sare, piper
  • -faina alba
  • -ulei pentru prajit
  • -lamaie

Mod de preparare

Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap. :) Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins. Se servesc cu cartofi prajiti, natur, orez, legume, ce va place. Si neaparat cu lamaie. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav in crusta de malai

Postat de mirela0911

Pastrav in crusta de malai

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...

Citeste continuarea

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Postat de timea

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem. Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat. Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2011, 12:19
Ai mei numai prajit vor. Dar...adevarul e ca-i tare bun.
la 04.01.2011, 12:52
Asa e. Si noi il preferam prajit.
la 04.01.2011, 12:52
gustos tare criss
la 04.01.2011, 12:56
yummy
la 04.01.2011, 13:05
un deliciu de pastrav,felicitari bucataresei

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking