Pastrav prajit

Postat de gabrielasfechis in Pastrav
18 Ian 2017 | 5109 vizualizari
Pastrav prajit

Noua ne plac mancarurile mai simple, deci un pastrav prajit, condimentat doar cu sare e pe gustul nostru, si mai e si bun :) Nu am reusit sa fac o poza finala, dar ma revansez data viitoare cand mai fac pastrav prajit.

Ingrediente

  • 5 bucati pastrav
  • sare
  • ulei pt prajit
  • 3 linguri smantana
  • 1 bucatica usturoi

Mod de preparare

Curatam pastravul daca l-ati cumparat viu, il spalam bine in apa rece.

Se condimenteaza cu sare si se prajeste in uleiul incins, mai intai pe o parte pana capata o culoare aramie apoi pe partea cealalta. Se scoate pe o farfurie pe care punem un servetel ca sa se stoarca surplusul de ulei.

Punem smantana intr-un bol in care adaugam putina sare, o lingurita de ulei si apoi dam usturoiul pe razatoare. Amestecati bine pana se omogenizeaza.

Se serveste pastravul cald cu sos de smantana cu usturoi.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav in crusta de malai

Postat de mirela0911

Pastrav in crusta de malai

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...

Citeste continuarea

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Postat de timea

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem. Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat. Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2017, 17:16
la 18.01.2017, 17:28
la 18.01.2017, 17:33
Pește buuuuun!
la 18.01.2017, 20:03
la 19.01.2017, 18:21

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking