la 18.09.2015, 14:49 ador tehnica aceasta de preparare a pestelui . Buna idee
la 18.09.2015, 14:51 Si tu ai fost la pescuit?
la 18.09.2015, 14:54 buuunnnn
la 18.09.2015, 14:55 Ela , si tu tot cu leut ai dat la momeala ? ))
la 18.09.2015, 14:57
la 18.09.2015, 14:57 cat de buna ar fi o portie , tare bine arata
la 18.09.2015, 15:01 Multumesc tuturor! N-am fost la pescuit , l-am cumparat de la o pastravarie de pe Valea Muntelui. Pestele era viu, frumos si de aceea am preferat sa-l gatesc imediat, fara alte adaosuri. A fost foarte buuun, suculent cat trebuie iar gustul deosebit si foarte diferit de cel din comert!
la 18.09.2015, 15:03 Foarte bun!! Imi placs pestele facut asa
la 18.09.2015, 15:03 Daca ai materie prima proaspata si de calitate nu merita sa intervii cu prea multe condimente
la 18.09.2015, 15:07 Asa este Miha! Eu nu am folosit piper, iar sare foarte putina (l-am facut mai mult dupa gustul fetelor)!