Păstrăv simplu la cuptor (en papillote)

Postat de ela2015 in Pastrav
18 Sep 2015 | 6337 vizualizari

O reţetă perfectă pentru cina de acasă! Se face repede, peştele iese delicat, gustos, sănătos, iar mirosul rămăne în hârtia de copt!

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 18.09.2015, 14:48
Super!
la 18.09.2015, 14:49
ador tehnica aceasta de preparare a pestelui . Buna idee
la 18.09.2015, 14:51
Si tu ai fost la pescuit?
la 18.09.2015, 14:54
buuunnnn
la 18.09.2015, 14:55
Ela , si tu tot cu leut ai dat la momeala ? ))
la 18.09.2015, 14:57
la 18.09.2015, 14:57
cat de buna ar fi o portie , tare bine arata
la 18.09.2015, 15:01
Multumesc tuturor! N-am fost la pescuit , l-am cumparat de la o pastravarie de pe Valea Muntelui. Pestele era viu, frumos si de aceea am preferat sa-l gatesc imediat, fara alte adaosuri. A fost foarte buuun, suculent cat trebuie iar gustul deosebit si foarte diferit de cel din comert!
la 18.09.2015, 15:03
Foarte bun!! Imi placs pestele facut asa
la 18.09.2015, 15:03
Daca ai materie prima proaspata si de calitate nu merita sa intervii cu prea multe condimente
la 18.09.2015, 15:07
Asa este Miha! Eu nu am folosit piper, iar sare foarte putina (l-am facut mai mult dupa gustul fetelor)!
la 18.09.2015, 16:30
Ce bun
la 18.09.2015, 16:44
Bun
la 18.09.2015, 20:35
Ce bun e
la 18.09.2015, 20:38
Likeee!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking