Pate din ficatei de pui

Postat de RODIMUR in Ficat
13 Feb 2018 | 3818 vizualizari

De obicei făceam pateul de casă din ficăței de pui, fierți, în prealabil, dar de această dată i-am prăjit, considerând că astfel nu se mai pierde gustul lor, prin fierbere. E adevărat, așa este mai puțin dietetic, dar mult mai bun și mai gustos! Am preparat pateul simplu, fără pătrunjel, sau ouă fierte, ca să nu-i schimb gustul. De asemenea, nu am folosit smântână, pentru că vreau ca pateul să fie consistent și legat, nu lichid. Din ingredientele de mai jos mi-a ieșit o porție suficientă pentru două zile.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 15.02.2018, 06:50
Mulțumesc frumos, Kytz!
la 15.02.2018, 08:53
Cel mai bun, facut in casa!
la 15.02.2018, 09:38
Așa este, Mirela! NU se poate compara cu cel din comerț...!
la 15.02.2018, 14:04
fara conservanti si fara E-uri. Indicat de facut acasa
la 15.02.2018, 14:33
Așa e Dalia! E un pateu cât se poate de sănătos și de gustos. Și cum nu se face greu, merită încercat...
la 15.02.2018, 18:07
Bun!
la 15.02.2018, 18:41
Așa e, Dante! Mulțumesc frumos!
la 15.02.2018, 20:10
mult mai bun prajit
la 15.02.2018, 20:48
Mihaela, așa mi s-a părut și mie...Merci beaucoup!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking