Pavlova cu orange curd, frisca, portocale si kaki

Postat de simona72 in Torturi
21 Ian 2016 | 5867 vizualizari

Unul dintre cele mai rafinate si delicioase deserturi pe care le-am mancat. Pavlova este un tort cu blat din mereng (bezea), copt la flacara mica, cu exterior crocant si interior moale. Pentru crema de deasupra se poate opta dupa preferintele si gusturile voastre. De obicei se pune frisca si fructe proaspete, eventual un sos de fructe. Cu mare drag l-am dedicat de ziua Adelei noastre si pentru implinirea celor 3 anisori ai mei pe Bucataras.ro!! 

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 21.01.2016, 12:19
Mi se pare cunoscut ) Superb
la 21.01.2016, 12:38
Multumesc!
la 21.01.2016, 13:37
la 21.01.2016, 15:21
Iote la ea fotomodeala, numai la fineturi din astea se da...
la 21.01.2016, 15:31
la 21.01.2016, 17:25
la 21.01.2016, 17:29
la 21.01.2016, 18:50
ce bine arata
la 21.01.2016, 19:27
Ti-a iesit minunata!
la 21.01.2016, 20:30
superba, bravo Simona
la 22.01.2016, 12:04
Multumesc!
la 23.01.2016, 09:35
Ce bunatate!
la 02.02.2016, 17:26
Deliciu!
la 03.02.2016, 22:54
Wow! Arata fantastic!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking