Pavlova mea

Postat de Brindusa in Torturi
7 Iul 2011 | 14570 vizualizari

Pavlova este un tort cu fructe si frisca, la care blatul este din bezea. Se spune ca a fost creat in cinstea balerinei Ana Pavlova, care in anii 1920 a facut un turneu in Australia si Noua Zeelanda. Nu se stie nici pana azi foarte sigur din care dintre cele doua tari e creatorul tortului, de aceea Pavlova este prajitura nationala a amindurora.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 07.07.2011, 22:29
delicios!!!!!!!
la 07.07.2011, 22:34
minunat multumim pentru tipsuri
la 07.07.2011, 22:36
la 07.07.2011, 22:40
minunat
la 07.07.2011, 22:51
la 07.07.2011, 23:27
ce bine arata
la 07.07.2011, 23:41
delicios
la 07.07.2011, 23:55
Arata grozav, cred ca este mai mult decat delicios dar tin sa fac o observatie. Ce ai facut tu e mai mult un tort cu blat de bezea, simplu. Pavlova este cu totul altceva. Pavlova are bezeaua crocanta la exterior si moale in interior, consistenta ce nu o poti obtine decat adaugand otet si amidon.
Sper din suflet sa nu te supere observatia mea
la 08.07.2011, 00:26
arata bine
la 08.07.2011, 01:34
arata super bine!
la 08.07.2011, 07:51
Simplu si delicios ce ai facut tu aici...
la 08.07.2011, 08:26
Un deliciu
la 08.07.2011, 10:23
imi place muult!
la 08.07.2011, 10:29
ce fina este!!
la 08.07.2011, 10:48
yami yamiiiii

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking