Desert tort cu crema de cappuccino si krantz
Postat de merisor67
Preparare blat Preîncălzim cuptorul la 180 de grade C. Mixăm albușurile spumă, apoi adăugăm, treptat, zahărul și mixăm în continuare până vom obține o bezea...
Citeste continuareaPavlova este un tort cu fructe si frisca, la care blatul este din bezea. Se spune ca a fost creat in cinstea balerinei Ana Pavlova, care in anii 1920 a facut un turneu in Australia si Noua Zeelanda. Nu se stie nici pana azi foarte sigur din care dintre cele doua tari e creatorul tortului, de aceea Pavlova este prajitura nationala a amindurora.
Ingrediente
Mod de preparareIncalzeste cuptorul la 120 C (foarte mic) cu ventilator, daca ai. Bate albusurile la viteza mica, pana cand spuma se intareste putin si incepe sa-si pastreze forma. Adauga o lingura de zahar si bate cu mixerul la viteza mica, pana cand zaharul s-a topit (in jur de 2 minute) Adauga iar o lingura de zahar si bate pana cand se topeste. Continua pana ce zaharul se termina. Pune o foaie de copt in tava de aragaz si cu ajutorul unei farfurii mici deseneaza pe ea 4 cercuri. Pune bezeaua intr-un posh si umple cercurile cu bezea cat mai inalta. Coace bezeaua in cuptor cam 50 minute. Opreste caldura si lasa blaturile de bezea inauntru, pana ce se racesc. Uneste cate doua blaturi cu frisca, pune frisca deasupra si umple cu fructe. Se mananca imediat, pentru ca altfel frisca inmoaie bezeaua si aceasta nu mai este crocanta Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova mea" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de merisor67
Preparare blat Preîncălzim cuptorul la 180 de grade C. Mixăm albușurile spumă, apoi adăugăm, treptat, zahărul și mixăm în continuare până vom obține o bezea...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de tort cu coacaze rosii si albe Pentru ca mi-am pregatit blaturile cu o zi inainte, m-am apucat sa fac cremele si sa montez tortul in etape, aici e treaba cu rabdare...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|