Incalzeste cuptorul la 120 C (foarte mic) cu ventilator, daca ai.
Bate albusurile la viteza mica, pana cand spuma se intareste putin si incepe sa-si pastreze forma.
Adauga o lingura de zahar si bate cu mixerul la viteza mica, pana cand zaharul s-a topit (in jur de 2 minute)
Adauga iar o lingura de zahar si bate pana cand se topeste. Continua pana ce zaharul se termina.
Pune o foaie de copt in tava de aragaz si cu ajutorul unei farfurii mici deseneaza pe ea 4 cercuri.
Pune bezeaua intr-un posh si umple cercurile cu bezea cat mai inalta.
Coace bezeaua in cuptor cam 50 minute. Opreste caldura si lasa blaturile de bezea inauntru, pana ce se racesc.
Uneste cate doua blaturi cu frisca, pune frisca deasupra si umple cu fructe.
Se mananca imediat, pentru ca altfel frisca inmoaie bezeaua si aceasta nu mai este crocanta