Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor

Postat de Adrian2016 in Penne
7 Dec 2018 | 4164 vizualizari

Anul acesta am fugit in concediu in Italia. La intoarcere ne-am gandit sa nu venim cu mana goala si sa vedem diferenta dintre produsele noastre si ale lor. Am avut mare noroc ca nevasta mea nu a luat tot magazinul. Anei ii plac pastele si am inceput cu preferintele ei......Barilla, ton Rio mare, sosuri Cirio, parmezan. Va spun ca sunt o nebunie si este diferenta de la cer la pamant intre produsele de la noi din tara si cele de la ei.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 07.12.2018, 23:01
Delicioase!
la 08.12.2018, 08:26
Bune!
la 08.12.2018, 11:03
Ador pastele!
la 08.12.2018, 11:03
Foarte bune!
la 08.12.2018, 11:07
O mare bunatate!
la 08.12.2018, 12:48
Excelent
la 09.12.2018, 14:46
Buuuune 😍😍😍👌👌
la 10.12.2018, 14:04
Bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking