Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor

Postat de Adrian2016 in Penne
7 Dec 2018 | 4188 vizualizari

Anul acesta am fugit in concediu in Italia. La intoarcere ne-am gandit sa nu venim cu mana goala si sa vedem diferenta dintre produsele noastre si ale lor. Am avut mare noroc ca nevasta mea nu a luat tot magazinul. Anei ii plac pastele si am inceput cu preferintele ei......Barilla, ton Rio mare, sosuri Cirio, parmezan. Va spun ca sunt o nebunie si este diferenta de la cer la pamant intre produsele de la noi din tara si cele de la ei.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 07.12.2018, 20:24
o portie, va rog!
la 07.12.2018, 20:27
cu mare drag
la 07.12.2018, 20:44
la 07.12.2018, 20:46
la 07.12.2018, 20:47
O roata de parmezan va rog...
la 07.12.2018, 20:48
O rețetă foarte îmbietoare...!
la 07.12.2018, 20:52
la 07.12.2018, 20:52
Rodi
la 07.12.2018, 20:53
Cleme am dat pe 1 kg 12 euro,iti dau 300 de grame e pe terminate
la 07.12.2018, 21:14
Bună mâncărica ta de paste!
la 07.12.2018, 21:30
Ce zgarcit esti, pai eu sunt oama de doar 300 de grame...
la 07.12.2018, 21:44
la 07.12.2018, 21:44
bune
la 07.12.2018, 22:31
Bune rau!
la 07.12.2018, 22:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking