Ingrediente
- 500 de gr penne Barilla
- 500 de gr rosii pasate de la Cirio
- 400 de gr ton in ulei de masline Rio Mare
- 200 gr parmezan
- 1 ceapa mare
- 3 catei de usturoi
- condimente pentru paste Fuchs
- sare
- piper
Mod de preparare
Pentru inceput punem pastele la fiert in apa cu sare. Le adaugam cand apa fierbe. Le-am tinut 11 minute la fiert.
Separat curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt.
Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa si usturoiul. Adaugam sosul de rosii si lasam 2-3 minute sa fiarba. Peste sos punem tonul, potrivim de gust cu mirodenii si tragem cratita deoparte.
Cand pastele au fiert, le strecuram si le adaugam peste sosul preparat. Omogenizam compozitia si o turnam intr-un vas de yena. Peste presaram parmezan ras si dam vasul la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana cand se topeste parmezanul.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|