Penne cu ciuperci
Postat de postavaru in Penne 28 Iul 2011 | 5078 vizualizari
Astazi am avut o mancare usoara (de preparat) :))). Pentru ca mai aveam niste ciuperci proaspete prin frigider, le-am combinat cu paste iar rezultatul a fost delicios.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 28.07.2011, 15:32
Foarte bun
la 28.07.2011, 16:00
buneee
la 28.07.2011, 20:09
va multumesc mult pentru aprecieri
la 28.07.2011, 20:25
Ciupercute proaspete...mmmm....delicios!
la 28.07.2011, 21:39
Ruxy
la 28.07.2011, 22:19
cum la ce sa mananc sa ma satur
la 28.07.2011, 22:27
Cu un kg sigur te saturi si te faci si mare (asta pentru ca ai numai 1 an)
la 28.07.2011, 22:30
Da ma fac mare de tot
la 05.08.2011, 21:27
Uleiul de masline nu se incinge niciodata!!!
la 05.08.2011, 21:34
Dany3la si cum calesc ceapa in ulei rece?
la 06.08.2011, 11:52
Nu draga in ulei de floarea soarelui
Cel de masline nu se incinge pt ca se arde!!!
la 06.08.2011, 12:37
Si eu stiam ca uleiul de masline este mai sanatos, tocmai pentru ca nu "se arde". Din cate am vazut si citit stiu ca ceapa nu se pune in tigaie pana nu este uleiul incins.
la 06.08.2011, 13:02
Ceapa in ulei incins ??? CRIMA ... ce face ala stomacului si ficatului , nici nu ma pot gandi , cat despre uleiul de masline , nu-mi place decat in dresing (din bucatarie , nu din dormitor )
COMENTEAZA