Penne cu ostropel reorientat

Postat de MotanLaOale in Penne
9 Mar 2020 | 1833 vizualizari
Penne cu ostropel reorientat

Am facut ostropel de pui la Crock-Pot si am avut cam mult sos. Dupa ce am mancat din el, ultima portie avea prea mult sos si m-am gandit ca ar merge bine cu paste. Reteta de ostropel este: https://www.bucataras.ro/retete/ostropel-de-pui-la-slow-cooker-crockpot-91479.html

Ingrediente

  • 400 g paste penne
  • 400 g carne de pui din ostropel
  • 500 ml sos de ostropel
  • 270 g ciuperci (conserva)
  • 200 g porumb
  • 100 ml pulpa de rosii
  • 100 g cascaval
  • oregano
  • cimbru
  • nucsoara
  • cuisoare
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea de pui se taie cuburi si se pune la fiert in sosul de la ostropel.

Se adauga ciupercile, porumbul, pulpa de rosii si se fierbe 10 minute.

Se pun si condimentele dupa gust.

Pastele se fierb in multa apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.

Se strecoara si se pun intr-ul castron mai mare.

Se toarna deasupra sosul preparat si se amesteca bine de cateva ori sa intre in paste.

Se serveste cu cascaval ras deasupra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ostropel reorientat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella

Postat de oanapl

Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella

Prepari pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Tai cubulețe pieptul de pui spălat și îl călești în uleiul de măsline. După ce carnea de pui își schimbă culoarea,...

Citeste continuarea

Penne cu legume si sos provensal

Postat de timea

Penne cu legume si sos provensal

Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Legumele le curatam si le spalam bine. Punem wok-ul pe foc si turnam in el 2-3 linguri ulei de masline. Ceapa o taiem rondele,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2020, 20:04
la 09.03.2020, 21:31
la 09.03.2020, 21:49
Hmmm, bun, bun. Dar acum să fiu cârcotașă, ar trebui să ne povestești și rețeta sosului de ostropel, că deh, unii sunt novici în bucătărie!
la 09.03.2020, 21:52
Asa, Crisule, spune-i )))) Pai ce-i aia... ))
la 09.03.2020, 21:56
Este reteta postata, Cristina

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking