Ingrediente
- 400 g paste penne
- 400 g carne de pui din ostropel
- 500 ml sos de ostropel
- 270 g ciuperci (conserva)
- 200 g porumb
- 100 ml pulpa de rosii
- 100 g cascaval
- oregano
- cimbru
- nucsoara
- cuisoare
- piper
- sare
Mod de preparare
Carnea de pui se taie cuburi si se pune la fiert in sosul de la ostropel.
Se adauga ciupercile, porumbul, pulpa de rosii si se fierbe 10 minute.
Se pun si condimentele dupa gust.
Pastele se fierb in multa apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se strecoara si se pun intr-ul castron mai mare.
Se toarna deasupra sosul preparat si se amesteca bine de cateva ori sa intre in paste.
Se serveste cu cascaval ras deasupra.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ostropel reorientat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|